Det nye Norske jetflyet.

Flyet er dyrt og produseres uten en vanlig jet motor. Motoren er svært stillegående og har ingen infrarød utstråling – hvordan spør du sikkert – de har klart å bygge en stor og effektiv strikk-motor for jetfly.
Det hele høres nok ut til å være bare tull, men det er det ikke – strikken som er i motoren er utviklet av Nasa over en tidsperiode på 150 år.
De startet som de fleste med et lite papirfly – som etter en tid fikk strikkmotor.
Det som er vanlig er at en da går over til vanlige motorer – så jet motorer, men ikke denne høyst spesialiserte strikk-divisjonen.
De hadde fått 150 milliarder dollar for å finne ut en strikkmotor som er kampdytig i moderne krigføring – noe de løste på en utrolig måte.
De fikk lagd et strikk av samme materiale som lages av edderkopper (spindelvev) som sammen med litt hamp og arabisk gummi ble til en superstrikk som kan spinnes 22 000 ganger.

Det geniale er at hele flyet er i balsa og isopor med et tynt lag maling – en ide av Donald Trump som får kostnadene ned i nesten null.
Så nå er det virkelig profitt. Dette er bedre enn Fanny og Freddy tilskuddet.
Flyet blir nok ikke brukt uansett – så dette blir nok aldri oppdaget.

Grunnen til at flyet ikke blir brukt er at UAV er framtiden – men dette produktet kommer først på tilbudsbordet etter at handelen er i box.
Mossekongen har en egen løsning på dette – en av mine menn kan bare gå på neste flyshow hvor flyet er utstilt – så banke lett på siden – da kan alle høre at det er av balsa og vi kan prute prisen ned (handelen kommer vi ikke unna da papirene er undertegnet) med det står at flyet er av aluminium i kontrakten – så her kan vi få redusert kostnaden med mange tusen kroner pr fly (vi vil kunne få erstatning for at de ikke bruker aluminium) vekten av flyet regnes om i aluminium (ca 16 tonn).

På Rygge flyshow i 2009 var det et F 35 der – det ble da oppdaget at flyet var av balsa – noe som medførte at x-35 gruppen straks fikk hele historien maskert bort ved å få dette på trykk i Dagbladet: http://www.dagbladet.no/nyheter/f-35-modell-i-full-skala/65272133
Det var faktisk talt et ordentlig fly - da det første som ble levert til Norge (står nå i en hangard - topp hemmelig)
Mossekongen løser problemet med å avtale med gutta i bunkeren – vi drar fram ufo teknologien vi har, å starter produksjon av:
U - F(35) – O
Det nye Norske luftforsvar/sjøforsvar/ubåt programmet.

Dette skipet kunne seile like godt til lands som til vanns, og i luften med….. – Problemet er løst!!

COMMENTS

TOM BROWN

Vivamus congue turpis in augue pellentesque scelerisque. Pellentesque aliquam laoreet sem nec ultrices. Fusce blandit nunc vehicula massa vehicula tincidunt. Nam venenatis cursus urna sed gravida. Ut tincidunt elit ut quam malesuada consequat. Sed semper purus sit amet lorem elementum faucibus.

On April 14, 2014, 18:01

Leave a comment